Zonder Jou Live – een onvergetelijke ervaring!

Wil je jouw geliefde of het (jubilerend) bruidspaar een echte verrassing bezorgen? Laat Erik het lied Zonder Jou op die speciale dag live zingen, eventueel samen met de (toekomstige) partner. Voor velen is dat één van de mooiste cadeaus van de dag. Een onvergetelijke ervaring!

Toontje Lager op jouw evenement?

Wil jij graag een optreden van Toontje Lager op jouw feest? Dat kan! We kunnen ons aan allerlei situaties aanpassen, van één groot feest in grote feesttenten tot (semi-)akoestisch in je achtertuin; niks is te gek! Neem contact op voor meer informatie.

Zelf een nummer inzingen?

Heb je altijd al eens zelf Stiekem Gedanst, Net Als In De Film of een ander nummer van Erik of Toontje Lager willen inzingen in een professionele studio? Dat is nu mogelijk, zelfs als je geen superzanger(es) bent ;-). We plannen eerst een oefensessie in (bij Erik thuis of op locatie) waarbij Erik je de fijne kneepjes van het zingen bijbrengt. Daarna gaan we in een professionele studio je zang opnemen, de opname optimaliseren, een mix maken en na afloop krijg je een eigen CD van het gekozen lied met jouw zang.