Erik Mesie – zang/gitaar

Erik is sinds 1980 het gezicht en de stem van Toontje Lager. Na het uiteenvallen van Toontje Lager ging Erik solo verder. In 2016 blies hij Toontje Lager weer nieuw leven in met een nieuwe bandsamenstelling en zingt hij met veel plezier de oude maar ook nieuwe liedjes. Met zijn innemende persoonlijkheid en zwoele stem weet Erik elk publiek voor zich te winnen, waarbij hij op humoristische wijze een ieder bij zijn optreden betrekt.

Sjoerd Balk – gitaar/zang

Sjoerd is de Benjamin van de band. Deze spring-in-t-veld is een held op gitaar, zijn licks, riffs én solo’s zijn elke keer weer spot on. Knallen op een podium is, naast zijn gezin, zijn lust en zijn leven. Bij Toontje Lager geniet hij van elke show en hij hoopt er dan ook nog veel te mogen spelen!

Marco Hoogland– toetsen/zang

Marco stond in de jaren negentig al eens op het podium met Erik tijdens een Top100 show. De chemie die er toen was is verder gegroeid tijdens de theatertour met de Nederpop Allstars, waar Marco toetsen en accordeon speelde. Toen Erik voor de clubtour 2018/2019 een nieuwe toetsenist zocht was de link dan ook gauw gelegd. Marco’s passie is het bespelen van oude analoge synthesizers, waar hij het publiek ook graag van laat genieten.

Joël Groenewold – basgitaar/zang

Veelvuldig stond hij op de bühne in het theater en hij zat regelmatig in de orkestbak van diverse musicals. Verder begeleidde hij artiesten als Jan Vayne, Liesbeth List, Lee Towers, Andre van Duin, Danny de Munk, Nynke Laverman, Petra Berger, Ruth Jacott en is hij sessiemuzikant in zowel zijn eigen studio als voor diverse radio- en televisieprogramma’s. Sinds het najaar van 2019 vormt Joël samen met Bennie de heerlijk strakke ritmesectie van Toontje Lager!

Bennie Top – drums

Ook Bennie is regelmatig te vinden in een orkestbak, namelijk die van Soldaat van Oranje. Bennie is hier één van de drummers van deze bijzondere show. Naast Toontje Lager speelt Bennie ook bij Ten Sharp en is hij een veelgevraagd sessiemuzikant.

Marcel Wijngaards – geluidsman/tourmanager

Deze toptechnicus leeft zo ongeveer op het podium. Of het nou met Toontje Lager in de clubs is, of de volgende ochtend weer vroeg met een kindertheatervoorstelling; Marcel zorgt ervoor dat alles tip top geregeld is en dat het geluid van de show staat als een huis!